Rólunk

TISZTELT LÁTOGATÓ!

 

 

Vállalkozásunk kültéri FA alapanyagú játszótéri eszközök, sport eszközök, parkberendezések, pavilonok, pihenők, árnyékolók gyártásával, helyszíni telepítésével és kereskedelmével foglalkozik.Termékeink felelősséggel, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szak- és mesteremberek közreműködésével, I. osztályú építő ipari anyagok felhasználásával készülnek. ÁRAINK  „Első-kézből” termelői árak. Néhány kiegészítő nagykereskedelmi áron. Ezáltal néha hihetetlenül olcsónak tűnhetnek.

Vállaljuk:

 

Közterületi EU SZABVÁNYOS játszótéri eszközök, játszóterek,

Iskolai JÁTSZÓTÉRI és Sport eszközök,

Óvodai UDVARI JÁTÉK eszközök,

Bölcsődék UDVARI JÁTÉK eszközei, lakó közösségek, szállodák, vendéglők, pihenők és egyéb közösségi JÁTSZÓTÉRI ESZKÖZÖK, UDVARI JÁTÉKOK telepítését.

 

78/2003.(XI 27) GKM rendelet értelmében az M SZ EN 1176-os szabvány sorozat elvárásainak teljes mértékben történő kielégítésével és még azon is túl, elsődlegesen a baleset veszély minimalizálására törekedve.

Az eszközök és a felszerelt kiegészítők bejegyzett tanúsító cégek által kiállított BIZONYÍTVÁNNYAL , TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZNEK

EGYEDI TERVEZÉSŰ JÁTSZÓTEREK, ESZKÖZÖK, JÁTSZÓ UDVAROK, ÉLMÉNY ÉS KALAND PARKOK ÉPÍTÉSÉT IS GARANCIÁVAL EGYEDI TANÚSÍTTATÁSSAL VÁLLALJUK!!!

Magán házas játszóterek kerti Játékait is az M. SZ. EN. 1176-os szabványok figyelembe vételével készítjük.

 

ESZKÖZEINK, MUNKÁINK MAGUKÉRT BESZÉLNEK! KÉREM TEKINTSE MEG KÍNÁLATUNKAT, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

kertijatekkft@gmail.com
telefon:06-70 /940-1795

SZÁMUNKRA MINDEN ÉRDEKLŐDŐ LEHETSÉGES MEGRENDELŐ.

NÁLUNK MÉG ÉRTÉKE VAN A FILLÉRNEK, AZÉRT IS ÉRTÉKET ADUNK.

 

 

TERMÉKEINK MINŐSÉGE:

 

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

 

Vállalkozásunk vezető munkatársa, az építőipar területén, ezen belül a faiparban szerzett 50 éves szakmai gyakorlata és tapasztalata valamint, játszótéri eszközök szakértői végzettsége garantálja számunkra és megrendelőink számára, hogy az alábbi adatok és információk minden esetben megfeleljenek a valóságnak.

Eszközeink legfontosabb alkotó eleme a FA!

Évezredek óta az építő ipar nem ok nélkül alkalmazza a fenyőt ezen belül az északi és hegyi fenyőket. Az időjárás és a termő-talaj lassú növekedést eredményez, ezáltal a fa anyag sűrű szálú és ellenállóbb, nagyobb terhelés hordozására alkalmas.

Fa anyagot Cseh és Orosz importból válogatunk. Beszállítónk több ezer köbméteres készletéből szakembereink válogatják ki számunkra a legmegfelelőbb minőséget.

A fő tartó szerkezetek, játék várak bélmentes sűrű szálú gerendákból készülnek, a teherhordó hintagerenda több rétegű kontra pozíciós ragasztással, egyéb elemek, járófelületek I. osztályú asztalosipari minőségűek. Fa rúd elemek minőségi “hasított töve fa, akác vagy tölgy.

 

A játszótéri eszközök felületkezelő anyaga: környezetbarát, az időjárásnak ellenálló vizes bázisú lakklazúr, kézi felhordással 3 rétegben, kézi csiszolással történik.

 

Kiegészítő elemek, felszerelések: minden játszótéri eszközre csak és kizárólag EU SZABVÁNYOS tanúsítással rendelkező elemeket használunk.

 

Anyag megmunkálás:

 

Szabadtéri fa játék várak, játszótéri eszközök a megfelelő szárítás elérése után a fa anyagokat asztalosipari gépekkel megmunkáljuk, méretezzük és a főbb szerkezeti kialakításokat elvégezzük.

 

Felület kezelés:

 

Festés kézi erővel három rétegben történik minden festés réteg után úgynevezett “közé” csiszolással (ezzel érjük el a műanyag bevonat szerű hatást).

 

Szerelés telepítés:

 

Képzett szakemberek végzik, (habár a szerelési és telepítési leírás és rajzok minimális kreativitást és szakmai felkészültséget igényelnek a telepítés során szarvas hibákat lehet elkövetni), ezért javasoljuk minden esetben a telepítést is csak velünk vagy megfelelő képzettségű szakemberrel végeztesse.

Amennyiben a fentebb leírtak nem elégítik ki az ön informatív éhségét, szívesen állok rendelkezésére.

Kérem küldjön SMS-t (kertijáték beírással) vagy csörgessen meg a 06-70/940-1783 as számon, és  visszahívjuk!

Kérdéseire szívesen válaszolunk.

 

 

Információk:

 

Kerti Játék Kft.
Cím: 6440 Jánoshalma Pacsirta u. 30.
Adószám: 14745663-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-118021
Bankszámlaszám: 10700354-71898861-51100005
Telefon: 06-70/940-1783
Fax: 06-77/610-146
E-mail: kertijatekkft@gmail.com

o
4996

2021. évben Felépített játszótéri eszköz

50

Éves faipari tapasztalat

1M+

Boldog gyermek