loading...

Rólunk

A Kerti Játék Kft.                                                                           

Családi vállalkozásként alakult 2009-ben. Fő tevékenységi körünk 4791 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem.     Egy előzetes piacfelmérés során döntöttünk a játszótéri eszközök internetes kereskedelme mellett.

Vállalkozásunk Kültéri fa alapanyagú játszótéri eszközök, sport eszközök, parkberendezések, pavilonok, pihenők, árnyékolók gyártásával, helyszíni telepítésével és kereskedelmével foglalkozik.  

Szellemi, szakmai és gyakorlati tapasztalattal is rendelkezünk. Alvállalkozók, beszállítók közreműködésével egyedi játszótéri eszközöket hozunk létre, melyeket internetes megkeresések során önkormányzatoknak, iskoláknak és óvodáknak értékesítünk. Az évek során eredményünk lényegesen emelkedett, megrendeléseink száma folyamatosan nőttek.

 Vállalkozásunk céljai, hogy európai illetve magyarországi piacra termeljünk. Célunk, hogy játszótéri játékaink minél magasabb minőségűek legyenek, nagy legyen a megbízhatóságuk és szükséges előírásoknak megfeleljenek

Pályázat keretében beszerzésre került egy CNC marógép, egy lézer plotter, egy 3D szkenner, egy ALPHACAM 2,5D-s drótváz alapú marócsomag és egy Solid Edge Classic.

A beszerzéssel célunk a magasabb minőségi kivitelezés elérése volt. Ennek köszönhetően precíz, pontos munkát tunk elvégezni és jelentősen csökkent a selejt termékek száma, ami egyenesen vezet a költséghatékonyabb gyártáshoz. A CNC gépekkel történő kivitelezésekkel hazai és európai piacra is fogunk tudni termelni.

A fejlesztéssel magasabb minőséget, ár értékarányt és termelékenységet tudunk produkálni.

A projekt befejezés dátuma: 2022.11.23.

 Játszó téri berendezések Kiegészítők

Ide tartoznak  azok a kiegészítők amik egy – egy játék teret, annak környezetét „Lakhatóvá”  teszik.

Padok Pihenők, Eső beállók , szemét tározók , ivó kutak, stb..

Park bútorok berendezések

 Elengedhetetlen kellékei egy  a pihenésre ,szabadidős tevékenységekés játékra szolgáló térnek.

 Még játszás közben is néha leülünk egyet pihenni